Hráči sa môžu tešiť. Multiplayer k Halo Infinite už klope na dvere!

Michael Nagel

14.11.21 15:25

Čas čítania 00:57

Halo Infinite

Zdieľať tento článok:

Zdroj: xbox

Na sociálnych sieťach sa šíria fámy, že bezplatný multiplayer hry Halo Infinite od štúdia 343 Industries sa spustí už v pondelok 15. novembra. Takmer mesiac pred plánovaným dátumom vydania 8. decembra. Tento dátum je relevantný, pretože si pripomíname 20. výročie vydania hry Halo: Combat Evolved spolu s pôvodným Xboxom.

Počiatočné špekulácie nabrali na obrátkach, keď YouTuber NatetheHate tweetoval: „Dnes môžem nezávisle potvrdiť a zdieľať s vami, že hra pre viacerých hráčov k Halo Infinite bude sprístupnená v pondelok 15. novembra.“

K všeobecnému nadšeniu prispel riadok kódu z obchodu Xbox, ktorý citoval dátum vydania „PreOrderReleaseDate“ z 15. novembra. Dátum je spárovaný s časovým kódom na 19:00, teda v rovnakom čase, kedy Microsoft začína oslavnú udalosť výročia Xboxu.

Podľa HaloHub.gg sú servery Infinite pre viacerých hráčov teraz prístupné a prvá uvedená udalosť „Fracture“ sa má začať 23. novembra, zatiaľ čo sezóna 1 Heroes of Reach štartuje 15. novembra. Najlepším dôkazom, že Infinite príde v pondelok, je že vydavateľ hry Microsoft ani 343 Industries po hodinách špekulácií nevyvrátili túto internetovú špekuláciu.

Najbizarnejším faktom je, že oficiálna stránka hry halo.xbox.com je momentálne nefunkčná.

UPDATE 15.11. - Microsoft dnes vypustil do sveta multiplayer Halo Infinite, zatiaľ len v beta verzii.

Zdroj: eurogamer

Zdieľať tento článok: